Mijn naam is Maxime Duisterhof. Al vanaf jonge leeftijd ontwikkelde ik een interesse in de psychologie. Ik ben geïnspireerd geraakt door mijn vader en oom, die beiden met passie over psychologische onderwerpen spraken en mij toen al veel wisten te leren.

Mijn oprechte betrokkenheid bij de mensen om mij heen en nieuwsgierigheid naar de mens an sich, heeft ertoe geleid dat ik mijn bachelor Psychologie ben begonnen aan de Vrije Universiteit, waarna ik zonder enige twijfel enthousiast startte met de Master Klinisch Psychologie. In mijn eindstage bij Mentaal Beter wist ik het zeker, dit is het werk wat mij gelukkig maakt!

Op dit moment werk ik naast mijn eigen online praktijk, ook bij Oh My Mood, een holistische instelling met een transdiagnostische werkwijze.

Ik vind het erg belangrijk om mij te blijven ontwikkelen en verdiep mij dan ook graag in verschillende soorten behandelwijzen, zoals Cognitieve Gedragstherapie, EMDR, Acceptance and Commitment Therapy, Mindfulness en uiteraard het transdiagnostisch werken.

De kennis die ik in de verschillende opleidingen en cursussen heb opgedaan, integreer ik in de sessies en pas ik toe naargelang de behoeften en problematiek van de cliënt. Ik zie elke cliënt als een losstaand individu, met zijn/haar eigen krachten en kwaliteiten. Deze persoonlijke benadering maakt dat elke behandeling anders is, afgestemd op de persoon die voor mij zit.