Waarvoor kan je bij mij terecht? 

  • Ik bied behandeling aan, gericht op traumaverwerking (zowel enkelvoudig trauma als vroegkinderlijk trauma of complexe PTSS), angst en paniekklachten, somberheid, burn-out, negatief zelfbeeld, rouwverwerking, problemen met nieuwe levensfase, hechtingsproblematiek (verlating/bindingsangst).
  • Je kan bij mij terecht voor psychodiagnostisch onderzoek waarbij, afhankelijk van jouw vraag of de vraag van de verwijzer, vragenlijsten en interviews worden afgenomen met jou en soms ook een naaste. De resultaten van dit onderzoek worden besproken in een adviesgesprek en verwerkt in een verslag.
  • Ik bied hulp aan mensen die verdwaald zijn geraakt in het Nederlandse Geestelijke Gezondheidszorgsysteem en niet goed weten waar ze terecht kunnen. De diversiteit aan therapieën, therapeuten, coaches etc. is enorm. Vooral wanneer je al te kampen hebt met een hoog klachtniveau, is het soms een enorme hobbel op de weg om de juiste hulp te vinden. Met mijn kennis over het GGZ-systeem en uitgebreide netwerk, kan ik je helpen om de juiste hulp te vinden.